Помогите перевести. STARTERS GOAT’S CHEESE PATE WITH RED ONION MARMALADE A little beetroot and a slow simmer in red wine bring out both the sweetness and the deep ruby colour of red onions. This “marmalade” offsets the pale, sa...
Помогите перевести.
STARTERS
GOAT’S CHEESE PATE WITH RED ONION MARMALADE
A little beetroot and a slow simmer in red wine bring out both the
sweetness and the deep ruby colour of red onions. This “marmalade”
offsets the pale, salty creaminess of peppered go a t’s cheese laced with
green herbs. Wonderful as a starter or on a buffet table.
Serves 6
Ingredients
500 g goat’s cheese
150 ml whipping cream
1 sachet gelatine
2 tbsp lemon juice
1 tsp cracked black pepper
2 tbsp chopped parsley
2 tbsp chopped chives
2 tbsp chopped basil
Red onion marmalade:
2 medium-sized red onions, finely chopped
1 tbsp light olive oil
1 medium-sized beetroot, grated
'A bottle red wine
2 tbsp balsamic vinegar
1 'A tbsp honey
1 tsp salt
Garnish:
Chive and parsley sprigs
3 tbsp chopped walnut kernels
6 tbsp walnut oil
Directions
1. Break up the goat’s cheese, peeling if necessary, and leave it to
stand in a warm place.Bring the whipping cream to the boil, sp rin k le
on the gelatine and lemon juice, and whisk for at least 1 min until
the gelatine has fully dissolved. Add to the goat’s cheese, to g e th er
with the cracked black pepper and chopped herbs, and mix thoroughly-
2407 Lay out a sheet of clingfilm, then spread the cheese mixture along it
and shape into a log. Roll up the clingfilm to hold the shape and
refrigerate for 4 hours.
3 T o make the m arm alade, cook the red onions in the oil in a stainlesssteel pan over a gentle heat for 10 m in, stirring regularly. Add the
remaining ingredients. Bring to the boil and cook slowly until the red
wine has reduced and has been almost com pletely absorbed. This will
ta k e about 30 to 40 min. Tip the mixture into a bowl and leave to
co o l. Season to taste, if necessary.
4. To serve, remove clingfilm from the pate and cut into 1 cm slices.
Arrange two slices in the centre of each plate and surround with
spoonfuls of the red onion marm alade. G arnish with herbs and
chopped walnuts, then drizzle with the walnut oil. Serve with fresh
crusty bread.
Ответ(ы) на вопрос:
Гость
НачалаПАШТЕТ СЫР КОЗИЙ С КРАСНЫМ ЛУКОВЫМ МАРМЕЛАДОМНемного свекольного и медленно тушить в красном вине вывести каксладость и глубокий рубиновый цвет красного лука. Этот “мармелад”компенсирует бледные, соленые бархатистость перченой пойти т сыра с добавкойзеленые травы. Замечательно в качестве закуски или на шведский стол.Служит 6 ИнгредиентыСыр 500 г козьего 150 мл сливок для взбивания1 пакетик желатина2 столовые ложки лимонного сока1 чайная ложка трещины черный перец2 ст. л. рубленой петрушки2 столовые ложки нарезанного шнитт-лук2 ст. л. рубленого базиликаКрасным луковым мармеладом:2 средние красные луковицы, мелко порезанные1 ст. ложка светлого оливкового масла1 среднего размера печеная свекла, натертая 'Бутылка красного вина2 ст. л. бальзамического уксуса1 'мед ст. л.1 чайная ложка соли Гарнир:Зеленым луком и веточками петрушки3 ст. л. рубленых ядер грецких орехов6 ст. л. масла грецкого орехаМаршрут1. Разбить козий сыр, пилинг, при необходимости, и оставьте его поставить в теплое место.Довести сливки до кипения, СП Рин к Ле на желатин и лимонный сок и взбиваем не менее 1 мин до желатин полностью растворится. Добавить козий сыр, к г е й э с трещинами черный перец и мелко нарезанную зелень и тщательно перемешать-2407 выложите лист пищевой пленкой, затем выкладываем сырную смесь по ней и форма в журнал. Закатать в пленку, чтобы держать форму и поставить в холодильник на 4 часа.3 т о рука м alade, сварить красный лук в масле в высококачественной стали сковороде на небольшом огне на 10 м, регулярно помешивая. Добавить оставшиеся ингредиенты. Довести до кипения и варить медленно, пока красный вина сократилось и практически полностью всасывается. Это та к е от 30 до 40 минут. Совет смесь в миску и оставить ко о л. Приправить по вкусу, если необходимо.4. Чтобы служить, удалить пленку с паштетом и порезать на 1 см кусочки. Организовать два кусочка в центре каждой пластины и окружить ложки лук красный марм alade. Г соединяющей мыс арниш с травами и измельченных грецких орехов, затем сбрызнуть маслом грецкого ореха. Подавайте со свежими хрустящий хлеб.
Не нашли ответ?
Похожие вопросы