1)/2х-3/=2x-3 Розвязать. 2)/2x-3/=-2x+3 3)/2x-3/=-x^-1 4)/-1-x^/=x^+1

1)/2х-3/=2x-3 Розвязать. 2)/2x-3/=-2x+3 3)/2x-3/=-x^-1 4)/-1-x^/=x^+1
Гость
Ответ(ы) на вопрос:
Гость
У кожному випадку треба визначати нулі модуля |2х-3| нуль модуля находять так: 2х-3=0, х=1,5. Далі розглядають випадки, коли х>0 і коли х<0. Для кожного такого випадку складають рівняння. Якщо х>0, то переписують дане рівняння без дужок модуля: х>1,5,  2х-3=2х-3, то 0=0, тобто х∈(1,5; +∞). Якщо х<1,5, міняють знаки у підмодульній функції (виразі). х<1,5; -2х+3=2х=3,  4х=6,  х=1,5. х∈[1,5; +∞). Решта розв'язується аналогічно
Не нашли ответ?
Ответить на вопрос
Похожие вопросы