Помогите с переводом RUSSIAN CUISINE Russian cuisine is rich varied. In Russia there is a large variety of milk products: a sort of dry, granulated cream cheese called “tvorog”, thick sour cream called “smetana”, several types...

Помогите с переводом RUSSIAN CUISINE Russian cuisine is rich & varied. In Russia there is a large variety of milk products: a sort of dry, granulated cream cheese called “tvorog”, thick sour cream called “smetana”, several types of sour milk products of the youghourt type. Kefir is pleasant, useful beverage made from cow’s milk, yeast & lactic acid bacteria. It’s dietary product. Ryazhenka is a sour milk product made from baked milk, very pleasant to taste. There is a big chose of appetizers, soups, hot dessert dishes. You can recommend your guests salmon, hot & cold smoked sturgeon, pikeperch in aspic or stuffed, herring, red herring. Baltic salt-sprats; fried, smoked, marinated smelt & the like. As for cold meat dishes our guests can taste ham, lean cold boiled pork with spices (buzhenina), jellied tongue, meat jelly & horse-radish sauce & various salads beginning with salad “Stolychnii” up to Russian salad. For a change, you can taste frozen apples. They are delicious. Russian blini are popular hot appetizers. How about soups? There are plenty of them. Shchee, borshch, rassolnic, salyanka, ookha (special fichermen’s soup), mushroom soup & soups in season – okroshka & cold beetroot soup are very popular with our guests. For the hot dish guests can order fried burbot or carp, or meat dishes to their taste: beef-Stroganoff & mashed potatoes, roast veal, golubtsy, pelmeni & so on. There is a large variety of poultry & game dishes: roast chicken, roast duck & goose stuffed with apples, roast partridge, hazel-grouse, wood grouse, blackbird, pheasant & quail. They are juicy & tender dishes. How about desert? For desert you can have baked apples, fruit & berry kisel, compot, dessert fruit: aromatic melons from Middle Asia, water-melons from the Volga, juicy grapes, apricots, peaches, oranges. Russian cuisine is famous for its Russian pies which were baked in Russia in good old times & remain popular nowadays. They are: kulebiaka, rastegay, vatrushki, krendeli, boubliki, baranki, sooshki, Russian Easter cakes & various fancy-cakes. As for drinks I should recommend fruit & berry beverages: morse, kvass and zbiten (an Russian beverage made of kvass, Cognac or vodka, honey, tea and spices). Welcome to our restaurants!
Гость
Ответ(ы) на вопрос:
Гость
РУССКАЯ КУХНЯРусская кухня богата и разнообразна. В России существует большое разнообразие молочных продуктов: своего рода сухого, гранулированного сливочного сыра под названием "творог", густой кислый крем под названием "сметана", несколько видов кисломолочных продуктов типа йогурта. Кефир вкусный, полезный напиток, приготовленный из молока, дрожжей и молочнокислых продуктов от коровы. Это диетический продукт. Ряженка представляет собой кисломолочный продукт, произведенный из топленого молока, очень приятный на вкус.Существует большой выбор закусок, супов, горячих блюд, десертов. Вы можете рекомендовать вашим гостям лосось, горячий и холодный балык, судак в заливном или чучела, сельди, красные сельди. Балтийские соленые шпроты; жареная, копченая, маринованная корюшка и тому подобное.Что касается холодных мясных блюд - наши гости могут попробовать ветчину, постную буженину со специями, заливной язык, заливное мясо в соусе из хрена и различные салаты, начиная с салата "Столичный" до русских салатов. Для разнообразия, вы можете попробовать замороженные яблоки. Они восхитительны. Русские блины - популярные в горячих закусках.Как насчет супов? Их большое количество. Щи, борщ, rрассольник, салянка, уха (особый суп рыбаков), грибной суп и супы в сезон - окрошка и холодный свекольник пользуются большой популярностью у наших гостей.Для гостей можно заказать такие горячие блюда как жареный налим или карп, или мясные блюда по своему вкусу: говядина "Строганов" и картофельное пюре, жареная телятина, голубцы, пельмени и так далее.Существует большое разнообразие мяса птицы и дичи: жареная курица, жареная утка и гусь, фаршированный яблоками, жареная куропатка, рябчик, глухарь, дрозд, фазан и перепел. Это сочные и нежные блюда.Что насчет десертов? Для десерта вы можете подать печеные яблоки, фрукты и ягоды, кисель, компот, фрукты для десерта: ароматные дыни из Средней Азии, арбузы с Волги, сочный виноград, абрикосы, персики, апельсины.Русская кухня славится своими российскими пирогами, которые были когда-то приготовлены в России в старые добрые времена и остаются популярными в наши дни. К ним относятся: кулебяка, растегай, ватрушки, крендели, бублики, баранки, сушки, русские куличи и различные фантазии торты.Что касается напитков, я должен порекомендовать фруктовые и ягодные напитки: Морс, квас и збитень (в Российскую Федерацию напиток, приготовленный из кваса, коньяк или водку, мед, чай и специи). Добро пожаловать в наши рестораны!
Не нашли ответ?
Ответить на вопрос
Похожие вопросы