Помогите пожалуйста перевести текст,срочно!!буду очень благодарна. Borsch has been in existence for a very long time and often represents Russian cookery on the world stage. Here is the list of things which it is very important...
Помогите пожалуйста перевести текст,срочно!!буду очень благодарна.
Borsch has been in existence for a very long time and often represents Russian cookery on the world stage. Here is the list of things which it is very important for a visitor to know about borsch.
1. Never discuss with your hosts the origins of borsch. The question about whether Ukrainian, Lithuanian or Russian borsch was the first one is well beyond a solution.
2. After having tasted borsch once, a second time you must never say that this one is not the real article. It is possible to come across borsch made with beef, lamb, ham, sausages, chicken, duck or goose, mushrooms, and even mustard. It can also be made with a variety of vegetable, a kind of hot mosaic of tastes: potatoes, cabbage, maize, carrots, and even marrow. Spice will only improve the best borsch.
3. There is no borsch without beetroot. It is the main ingredient, dominating the flavour of the best borsch. It is what gives borsch its characteristic colour and its unique flavour.
4. Never mention that the borsch you are eating is over-fatty or not fatty enough. Sometimes borsch is fatty, sometimes salty - this is the Ukrainian borsch - and sometimes even totally vegetarian. Whichever it is, it should always have that natural and transparent sweet-and-sour taste, either subtly or strongly, which is created by sugar and vinegar. The final thing to note is that it can either be eaten hot or cold.
Ответ(ы) на вопрос:
Гость
Борщ существует уже очень давно, и часто возглавляет Русскую кухню на мировом уровнн. Вот список тех вещей, которые турист должен знать о борще:
1. Никогда не обсуждай с твоими приятелями происхождение борща. Вопрос о том что борщ Украинский или Российский не уместен.
2. После первой пробы борща, во второй раз вы не должны говорить что он неправилен, так как возможно он сделан из другого мяса, сосисок , грибок , гуся или курицы.
Он даже может быть приготовлен с овощами , картофелем , кабачками и другими , которые только улучшат вкус борща.
3. Не бывает борща без свеклы. Свекла это главный ингредиент, для хорошего борща. Именно она даёт борщу такой уникальный вкус и цвет.
4. Не вздумай говорить что борщ который ты ешь, слишком жирной или недостаточно жирный вообще. Иногда борщ жирный, иногда соленый - это Украинский борщ - даже иногда вегетарианский. Неважно какой, он всегда должен иметь натуральный и прозрачный сладко-кислый вкус, либо слабо или сильно. И последняя вещь которую надо знать, его можно есть холодным, так и горячим.
Не нашли ответ?
Похожие вопросы