Переведите пожалуйста. Спасибо заранее A: What tasty borshch! I have never eaten anything better! Do you know how it is cooked? B:Sure! Every Ukrainian girl is taught how to cook borshch. A: I know that it is made of beetroot...

Переведите пожалуйста. Спасибо заранее A: What tasty borshch! I have never eaten anything better! Do you know how it is cooked? B:Sure! Every Ukrainian girl is taught how to cook borshch. A: I know that it is made of beetroots, cabbage, and potatoes. B: Well, the method of cooking is really important. Carrots, onions, and parsley are fried in sunflower oil or butter. This is added to boiled vegetable and it's cooked together for a few minutes. Borshch ahould be thickened with pounded grease and cloves of garlic. Borshch is usually served with some sour cream and pampushkas in a garlic sauce. A: There must be some individual secrets! B: Of course. Every cook changes something in the recipe. I think, the main secret is that you must cook it with a light heart. Enjoy what you're doing! So people will love everething that you've cooked.
Гость
Ответ(ы) на вопрос:
Гость
A: Какой вкусный борщ! Я никогда не ел ничего лучшего! Вы знаете, как его готовить?  B: Конечно! Каждая украинская девушка учится, как готовить борщ. А: Я знаю, что он сделан из свеклы, капусты и картофеля.  В: Хорошо, метод приготовления пищи очень важен. Морковь, лук и петрушку обжаривают в подсолнечном масле или на сливочном масле. Это добавляется к варенным овощам и готовится вместе в течение нескольких минут. Борщ должен быть густым с растительным жиром и зубчиками чеснока. Борщ обычно подают с сметаной и пампушками в чесночном соусе.  A: Там должны быть некоторые индивидуальные секреты!  B: Конечно. Каждый повар меняет что-то в рецепте. Я думаю, главный секрет в том, что вы должны приготовить его с легким сердцем. Наслаждайтесь тем, что вы делаете! Таким образом, люди будут любить все, что вы приготовили!
Не нашли ответ?
Ответить на вопрос
Похожие вопросы