Ingredients: cooked sausage – 0.5 kg; carrots – 2 pieces; pickled cucumber – 2 pieces; potatoes – 2-3 tuber; chicken eggs – 6 pieces; canned green peas – 400 grams or 1 Bank; mayonnaise – 400 grams; salt; black pepper; parsley ...
Ingredients:
cooked sausage – 0.5 kg;
carrots – 2 pieces;
pickled cucumber – 2 pieces;
potatoes – 2-3 tuber;
chicken eggs – 6 pieces;
canned green peas – 400 grams or 1 Bank;
mayonnaise – 400 grams;
salt;
black pepper;
parsley and dill.
Method of preparation
To prepare the vegetables. Wash the carrots and potatoes in cold water, boil until tender for 20-25 minutes depending on size of vegetables. Cool, peel and finely chop.
Chicken eggs place them in cold water, bring to a boil and cook for 10 minutes. The finished product is cool, remove the shell and chop into small cubes.
Pickled cucumber, finely chopped. Sausage cut into cubes the same size as all other components of the salad. Instead of sausages you can take boiled chicken breast.
In a deep bowl mix all ingredients. Add canned peas, pre-drain the marinade. Sprinkle with salt and pepper to bring to taste. Add the mayonnaise and chopped parsley.
Served the salad "Olivier" in a beautiful dish, top to decorate it with sprigs of greenery.
Bon appetit!
Ингредиенты:
колбаса вареная – 0,5 килограмма;
морковь – 2 штуки;
огурец соленый – 2 штуки;
картофель – 2-3 клубня;
куриные яйца – 6 штук;
консервированный зеленый горошек – 400 грамм или 1 банка;
майонез – 400 грамм;
соль;
перец черный;
зелень петрушки и укропа.
Способ приготовления
Подготовить овощи. Промыть морковь и клубни картофеля в холодной воде, отварить до готовности в течение 20-25 минут в зависимости от размера овощей. Остудить, очистить от кожуры и мелко нарезать.
Куриные яйца поместить в холодную воду, довести до кипения и варить 10 минут. Готовый продукт остудить, снять скорлупу и нашинковать на мелкие кубики.
Соленый огурец мелко нарезать. Колбасу нарезать кубиками такого же размера, как и остальные компоненты салата. Вместо колбасного изделия можно взять отварную куриную грудку.
В глубоком салатнике смешать все компоненты. Добавить консервированный зеленый горошек, предварительно слив с него маринад. Посыпать солью и перцем, чтобы довести до вкуса. Добавить майонез и нарубленную зелень.
Подается салат «Оливье» в красивой посуде, сверху его украшают веточками зелени.
Приятного аппетита!
Ответ(ы) на вопрос:
Гость
а что сделать то надо?
Не нашли ответ?
Похожие вопросы