Дипломная работа: Проект машины для производства макарон
Annotation
In the given degree project descriptions and the analysis of existing designs macaroni press esulted.
The design macaroni press for a line by productivity of 90 kg at one o'clock is developed. The basic design calculations on the machine are resulted.
Grocery calculation is made, and also premises{rooms} of manufacture have been designed.
Questions of a labour safety are considered at operation macaroni press in conditions of manufacture.
The basic technical and economic parameters of the project of a technological line on manufacture of dried vegetables are determined. The project will consist of an explanatory note on 100 sheets and a graphic material on 10 sheets.
Содержание
Введение
1. Состояние вопроса
2. Технологическая часть
2.1 Описание производства макарон
2.2 Технология производства макаронных изделий
2.3 Расчеты макаронного цеха
3. Конструкторская часть
3.1 Краткий обзор технологии процесса экструзии
3.2 Описание проектируемой машины
3.3 Расчет производительности, потребной мощности
3.4 Кинематический расчет
4. Охрана труда
4.1 Анализ и обеспечение безопасных условий труда и мероприятия по улучшению
4.2 Расчеты
4.3 Возможные чрезвычайные ситуации на объекте
5. Экономическая часть
5.1 Маркетинговое исследование научно-технической продукции
5.2 Организация производства и труда
5.3 Расчет экономической эффективности внедрения линии по производству макаронных изделий малой производительности
Выводы
Список используемой литературы
Введение
--> ЧИТАТЬ ПОЛНОСТЬЮ <--